Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

NEEMA3D™ filaments story and photos

NEEMA3D™ η ιστορία πίσω από το brand! Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από την γραμμή παραγωγής του NEEMA3D™ και μάθετε περισσότερα για την αγαπημένη σας μάρκα!


Το NEEMA3D™ είναι ένα Ελληνικής έμπνευσης και σχεδίασης νήμα-filament για 3d printers. Το όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη νήμα, δηλαδή filament! Κατασκευάζεται στην Ολλανδία στο καλύτερο εργοστάσιο της χώρας και κυκλοφορεί στην αγορά από το 2015! Για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται μόνο οι καλύτερες πρώτες ύλες κάτω από αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής. Οι πρώτες ύλες ειναι αυτές που κάνουν το NEEMA3D™ να ξεχωρίζει για την αντοχή και τα όμορφα χρώματα του. Οι προδιαγραφές παραγωγής είναι αυτές που μας φέρνουν την σταθερή διάμετρο νήματος, το σωστό τύλιγμα και πακετάρισμα για προστασία του υλικού από υγρασία αλλά και για ασφαλή μεταφορά!

Με 16 υλικά να κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και με συνεχείς έρευνες για νέα υλικά, η ποικιλία του NEEMA3D™ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας για κάθε εκτυπωτικό έργο. Σημαντικό είναι ότι όλα τα filaments πριν κυκλοφορήσουν δοκιμάζονται από εμάς σε διάφορους 3d printers για να βεβαιωθούμε για την ποιότητα τους. Οι σταθερές εκτυπωτικές συνθήκες είναι ο βασικός μας στόχος γιαυτό και εκτυπώνουμε καθημερινά δοκιμαστικά υλικά!

Σημαντικό για την εταιρεία είναι το σωστό πακετάρισμα και η vacuum συσκευασία, με resealed σακούλες σε πολλές σειρές, για να έχετε πάντα φρέσκο το filament στην εκτύπωση σας. Επίσης τα διαφανή καρούλια βοηθούν να μπορείτε να υπολογίζετε πόσο υλικό έχει μείνει κάθε στιγμή. 

Στην Ελλάδα μπορείτε να το βρείτε στο eshop μας και σύντομα και σε άλλα eshop καθώς και στο εξωτερικό σε συνεργάτες. Η υποστήριξη και η επιλογή σας είναι αυτές που το έχουνε φέρει στην πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα! Ρίξτε μια ματιά στις εγκαταστάσεις λοιπόν για να δείτε πως φτιάχνεται το νήμα σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να δείξουμε πολλά μιας και η συνταγή είναι μυστική!

 

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2021. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...