Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

Συμβουλές εκτύπωσης

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε απαντήσεις σε προβλήματα που συναντάμε στην 3d εκτύπωση. Με την σωστή καθοδήγηση και τον πειραματισμό μπορούν να ξεπεραστούν. Οι λύσεις που θα βρείτε εδώ έχουν πρακτική εφαρμογή και έχουν δοκιμαστεί απο εμάς για να βελτιώσουμε τις εκτυπώσεις μας. 


Micro Swiss Plated Wear Resistant Nozzle

Ήξερες ότι ένα Plated Wear Resistant Nozzle σε σύγκριση με ένα απλό brass nozzle προσφέρει πολύ χαμηλή τριβή και εξαιρετική ανθεκτικότητα σε abrassive filaments?

Περισσότερα ›

Filament quality comparison

Η ποιότητα του νήματος και το κόστος του είναι κάτι που επηρεάζουν την επιλογή εταιρείας filament. Μερικές φορές όμως πρέπει να δούμε κάποιες λεπτομέρειες για να κάνουμε πραγματικά σωστή επιλογή!

Περισσότερα ›

Χρήσιμος οδηγός εκτύπωσης

Odigos ektiposis 3dexpert

Ο γνωστός οδηγός του Simplify3D για την αντιμετώπιση συχνών προβλημάτων κατά την εκτύπωση. Φωτογραφικός οδηγός για να αντιμετωπίσετε τα λάθη της εκτύπωσης και να βελτιώσετε την ποιότητα των αντικειμένων σας!

 

Περισσότερα ›

Bed adhesion and proper tools

Τα σωστά υλικά και εργαλεία κάνουν την πετυχημένη εκτύπωση! Αφού λοιπόν επιλέξετε το filament που κάνει για την εκτύπωση σας, ήρθε η ώρα για τα σωστά εργαλεία! Όλα έχουν σκοπό το καλό κράτημα του αντικειμένου και μετά την ασφαλή αποκκόληση του.

Περισσότερα ›

Οδηγός 3d printer first steps

Τα πρώτα βήματα με τον νέο σας εκτυπωτή είναι σημαντικά γιατί θα σας μυήσουν σ έναν νέο κόσμο, αυτόν της 3d εκτύπωσης! Σε αυτόν τον οδηγό θα σας αναφέρουμε τα πρώτα βήματα και τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράσετε τον 3d εκτυπωτή σας:

Περισσότερα ›

Οδηγός αγοράς αναλωσίμων (filaments)

Η επιλογή υλικού και εταιρείας είναι μια σημαντική υπόθεση, καθώς από αυτήν θα εξαρτηθεί η ποιότητα της εκτύπωσης μας αλλά και η σωστή λειτουργία του 3d εκτυπωτή μας. Βέβαια επειδή το 3d printing έχει να κάνει με τον πειραματισμό και με εναλλαγή υλικών και εταιρειών τότε τα λάθη είναι αναπόφευκτα.

Περισσότερα ›

3d printer warping-Μάθετε tips!

Ένα θέμα που απασχολεί όλους όσους ασχολούνται με την 3d εκτύπωση είναι το warping και η αντιμετώπιση του. Για να βρείτε λύση υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που μπορείτε να τροποποιήσετε και να λύσετε το πρόβλημα σας!

Περισσότερα ›

3D printing software παρουσίαση

Ποιο 3d printing software να διαλέξω;

Έχετε 3d printer ή θέλετε να αγοράσετε και αναρωτιέστε ποιο πρόγραμμα εκτύπωσης να διαλέξετε; Το 3dexpert σας παρουσιάζει χρήσιμα και λειτουργικά προγράμματα.

Περισσότερα ›

Σωστή ενοποίηση (Boolean) μοντέλου

Όπως είπαμε στην εισαγωγή μας, κάθε φορά που σχεδιάζουμε ένα μοντέλο με σκοπό την τρισδιάστατη εκτύπωση, θα πρέπει να προσέχουμε κάποιους βασικούς κανόνες.

Περισσότερα ›

Tips σωστού σχεδιασμού για 3D Printing-Εισαγωγή

Το 3D Printing έχει μπει πλέον στη ζωή μας και πολλοί από εμάς είτε έχουμε ένα «προσωπικό» εκτυπωτή  στο σπίτι μας ή έχουμε απλά πρόσβαση σε κάποιο. Συνήθως οι περισσότεροι εκτυπώνουμε αντικείμενα που βρίσκουμε online ή που μας σχεδιάζει κάποιος φίλος/σχεδιαστής.

Περισσότερα ›

 

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2020. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...