Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

Υπηρεσία 3d printing

3D printing serviceΈχετε μια ιδέα για ένα αντικείμενο, μία κατασκευή; Το έχετε σχεδιάσει το μυαλό σας ή στο χαρτί και θέλετε να το δοκιμάσετε;Τότε η υπηρεσία 3d printing μπορεί να σας δώσει την λύση!


Είτε έχετε ένα 3d σχέδιο, είτε απλά έχετε μια ιδέα η υπηρεσία 3d printing μπορεί να σας βοηθήσει να την τελειοποιήσετε! Μαζί μπορούμε να δούμε το αντικείμενο που θέλετε να κατασκευάσετε, να σας συμβουλέψουμε, να κάνουμε μετατροπές μέχρι να έχουμε το ιδανικό προσχέδιο και να προχωρήσουμε σε κατασκευή πρωτοτύπου. 

Fused Filament Fabrication (FFF)

Τεχνολογία κατά την οποία το υλικό είναι σε μορφή νήματος πλαστικού και ο εκτυπωτής το λιώνει και κατασκευάζει το αντικείμενο.

Διαθέσιμα μεγέθη εκτυπωτών:

Διαθέσιμα Υλικά:

PLA Το πίο διάσημο εκτυπωτικό υλικό. Απο ανανεώσιμες πηγές, αρκετά δυνατό και με θερμική ανοχή μέχρι 60c. Ένα υλικό για πολλαπλές καθημερινές χρήσεις
ABS Μαζί με το PLA είναι τα πιο συνηθισμένα υλικά. Από αυτό κατασκευάζονται τα LEGO, παράγωγο πετρελαίου. Ανθεκτικό υλικό, έχει την ιδιότητα να λυγίσει αντί να σπάει σε μία πρόσκρουση και αντέχει μέχρι 100c.
FLEX - SEMIFLEX Εύκαμπτα πλαστικά κατάλληλα για θήκες και ότι άλλο χρειάζεται ελαστικότητα. Το flex είναι περισσότερο εύκαμπτο και το semiflex είναι πιο σκληρό, αντέχει μεγαλύτερη καταπόνηση και είναι ημι-εύκαμπτο.
WOOD Μείγμα πλαστικού με ρινίσματα ξύλου. Δίνουν την εντύπωση του πραγματικού ξύλου, έχουν αντίστοιχη μυρωδιά και μπορούν να πετύχουν με αλλαγή θερμοκρασίας τα νερά που έχει το ξύλο.
PC Βιομηχανικό υλικό κατάλληλο για απαιτητικά μέρη που θέλουμε να αντέξουν. Ανθεκτικό όπως το ABS και μπορεί να φτάσει σε θερμοκρασίες 140c χωρίς να αλλοιωθεί.
CARRBON Υλικό με 20% CarbonFiber και 80% PETG ανθεκτικό σε θερμοκρασία εώς 80c, ανθεκτικό σε επαφή με καύσιμα και μάτ επιφάνεια. Ιδανικό για drones, τηλεκατευθυνόμενα κα
TRANSPARENT Διαφανές υλικό εώς και  92% για την κατασκευή αντικειμένων που θέλουμε να αφήσουμε το φως να περάσει.
PETG Ανθεκτικό υλικό το  οποίο δεν απορροφά νερό, και είναι κατάλληλο για να έρθει σε επαφή με τρόφιμα. Ανθεκτικότητα εώς τους 80c
PVA Υδατοδιαλυτό υλικό, το οποίο εξαφανίζεται όταν μείνει μέσα στο νερό. Κατάλληλο για κατασκκευή μερικών ειδών καλουπιών.
BRONZEFIL και            άλλα νήματα με ρινίσματα μετάλλων Υλικά με ρινίσματα μετάλλων τα οποία μπορούν να επεξεργαστούν, να τριφτούν και να γυαλιστούν όπως τα πραγματικά μέταλλα. Μεγαλύτερο ειδικό βάρος δίνει την εντύπωση πραγματικού μετάλλου.

 

Εκτυπωτές ρητίνης SLA

Εκτυπωτές υγρής ριτίνης που πετυχαίνουν μέγιστη ανάλυση σε πολύ μικρά αντικείμενα!Ιδανικοί για εκτυπώσεις μικρών αντικειμένων με πολύ υψηλή ανάλυση. Κοσμήματα, μοντελισμός, οδοντιατρική είναι μερικές από τις εφαρμογές. Μέγεθος εκτύπωσης εώς 15x15x17cm

Φόρμα επικοινωνίας

Αν ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία της 3d εκτύπωσης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας. Για να μας στείλετε αρχεία όπως 3d σχέδιο, φωτογτραφίες ή προσχέδιο μπορείτε να το κάνετε μέσα απο το weΤransfer εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Μπορείτε να μας περιγράψετε την χρηστικότητα του σχεδίου για να καταλάβουμε περισσότερα γιαυτό.


Το σημαντικότερο βήμα είναι η ιδέα του αντικειμένου, όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς!

 

Φόρμα επικοινωνίας ›

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2018. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...