Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

ALUMIL SA - NEEMA3D ABS: EVO testing

Η εταιρεία Αλουμύλ ΑΕ πρωτοπόρος στην παραγωγή ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου, με στόχο την βέλτιστη απόδοση των προϊόντων της και την ικανοποίηση του καταναλωτή δοκιμάζει διαρκώς νέα υλικά και σχέδια! Για τις δοκιμές της μέσα από το 3d printing εμπιστεύτηκε την σειρά νημάτων της NEEMA3D™ για να καλύψει τις ανάγκες της.


Παραπάνω βλέπετε την δοκιμή ενός νέου σχεδιασμού ράουλου συρρόμενης πόρτας. Η εταιρεία αντί να πάει σε εξωτερικό συνεργάτη-μηχανουργό, προχώρησε στην 3d εκτύπωση του σκάφους του ράουλου, του περιβλήματος δηλαδή στο οποίο τοποθετούνται τα ρουλεμάν. Η 3d εκτύπωση έγινε σε 3d printer της εταιρείας με το πολύ ανθεκτικό υλικό ABS:EVO της NEEMA3D™.

Σε αυτό το σημείο ο βασικός προορισμός του 3d printing για κατασκευή πρωτοτύπου θα είχε ολοκληρωθεί, επειδή όμως το πρωτότυπο ήταν πολύ ανθεκτικό, επιλέχτηκε να δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας μέσα από δοκιμές που κάνει η εταιρεία ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ για να εξεταστεί η συμπεριφορά του σχεδίου στην καταπόνηση. 

To 3d εκτυπωμένο αντικείμενο δέχθηκε πίεση 400kg και άντεξε στα δοκιμαστικά της εταιρείας! Ήρθε η ώρα τα υλικά του 3d printing να μπουν και στην μαζική παραγωγή; Η απάντηση δικιά σας!

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2023. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...