Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

Ο εκτυπωτής του μήνα!

Στην ενότητα αυτή δοκιμάζουμε έναν νέο εκτυπωτή κάθε μήνα. Εκτυπώνουμε καθημερινά σχέδια και καταγράφουμε σχόλια και συμβουλές  για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή. Μέσα από αυτήν την ενότητα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εκτυπωτή που σας ενδιαφέρει και να δείτε φωτογραφίες από τα μοντέλα που εκτυπώνει.


Στόχος μας δεν είναι απλά να γράψουμε τα χαρακτηριστικά ενός εκτυπωτή αλλά μετά απο δοκιμές να σας παρουσιάσουμε τα δυνατά του σημεία αλλά και τα σημεία που χρειάζεται αλλαγές. Μέσα απο τις φωτογραφίες θα δείτε τι μπορεί να κάνει ο εκτυπωτής και αν είναι κατάλληλος για αυτό που ζητάτε. Όλη η γκάμα των εκτυπωτών θα την βρείτε στο eshop μας μαζί με όλα τα αναλυτικά χαρακτηριστικά!

3D printer Creality3D CR10 series

Η σειρά της Creality3D που άλλαξε τα δεδομένα στις διαστάσεις του low cost 3d printing! Τώρα πια σε προσιτές τιμές <1000€ διαστάσεις εκτύπωσης όπως 30x30cm, 40x40cm και 50x50cm!!

Περισσότερα ›

3D printer BCN3D Sigma

3d printer bc3d sigma

Αυτόν τον μήνα είχαμε την χαρά να δοκιμάσουμε έναν ξεχωριστό εκτυπωτή, τον BCN3D Sigma! Που μας παρουσιάζει ένα νέο σύστημα εκτύπωσης FFF στο οποίο έχουμε ανεξάρτητη κίνηση των δύο κεφαλών ή αλλιώς IDEX (Independent Dual Extrusion).

Περισσότερα ›

3D printer Craftbot plus and Craftbot 2

Σας παρουσιάζουμε τον 3d printer Craftbot plus που δοκιμάσαμε στην έκθεση μας και μας εντυπωσίασε με τις υπέροχες εκτυπώσεις του και την ευκολία χρήσης του! Τώρα βρήκαμε την ευκαιρία να γράψουμε γι' αυτόν με την έλευση του νέου μοντέλου της εταιρείας Craftbot 2!

Περισσότερα ›

3D printer Wasp 20 40 Turbo

Νέα προσθήκη στην ομάδα μας! Ψάχναμε ψηλό, γρήγορο και ποιοτικό. Η επιλογή ήταν μονόδρομος και λέγεται wasp 20 40 turbo! Ένα μοντέλο της Ιταλικής εταιρείας wasp που ειδικεύεται στους delta robot εκτυπωτές.

Περισσότερα ›

3D printer Wanhao Duplicator 4S

Το επόμενο μοντέλο που εμπιστευόμαστε από της εταιρεία wanhao είναι ο duplicator 4S! Μετά την επιτυχία του duplicator i3 που έχει εξελιχθεί σε best seller, δοκιμάζουμε και διαθέτουμε το επόμενο μοντέλο της σειράς για αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω.

Περισσότερα ›

3D printer Wanhao Duplicator i3

Ένα οικονομικό και πολλά υποσχόμενο kit! Μια ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο 3d printing! Μπορεί να μην είστε σίγουροι και να θέλετε να πειραματιστείτε με αυτήν την τεχνολογία. O duplicator είναι μια ασφαλής επιλογή για αρχάριους!

Περισσότερα ›

3D printer Printrbot metal plus

Το στολίδι της Printrbot για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το 3dexpert! Δοκιμάσαμε τον plus στις δύο εκδόσεις του και έχουμε εντυπωσιαστεί με τις επιδόσεις του!

Περισσότερα ›

3D printer Printrbot simple metal

Τον μήνα Δεκέμβριο δοκιμάσαμε έναν μικρό, βολικό αλλά και υψηλής ακρίβειας 3d εκτυπωτή τον printrbot simple metal.

Περισσότερα ›

3D printer Rigidbot regular

Ο εκτυπωτής του μήνα Νοεμβρίου είναι ο Rigidbot. Ο 3d εκτυπωτής που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκ δολάρια από υποψήφιους αγοραστές στο kickstarter. Μετά από ένα χρόνο από την ολοκλήρωση της καμπάνιας ο rigidbot βρίσκετε στα χέρια μας σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα!

Περισσότερα ›

3D printer Velleman k8200

Ο εκτυπωτής αυτού του μήνα είναι ο velleman k8200. Είναι ένα κιτ το οποίο το συναρμολογήσαμε και το δοκιμάσαμε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο την συναρμολόγηση και απο εκτυπωμένα αντικείμενα. Ακόμη θα διαβάσετε τα σχόλια μας και τις εντυπώσεις μας.

Περισσότερα ›

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2024. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...