Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

Υπηρεσίες

Η κατασκευή 3d αντικειμένων κατά παραγγελία είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας! Στείλτε μας πληροφορίες για το αντικείμενο που θέλετε να κατασκευάσετε και θα βρούμε μαζί τους καλύτερους τρόπους υλοποίησης της ιδέας σας. Πάγιος στόχος του 3dexpert είναι η προώθηση και γνωστοποίηση της 3D εκτύπωσης. Μέσα από καθημερινές εκτυπώσεις και παρουσιάσεις εκτυπωτών μπορείτε να  εξοικειωθείτε  με την εκτύπωση  ώστε να είστε πιο προετοιμασμένοι και σίγουροι σε μια επιλογή σας. Γι'αυτό τον λόγο η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες συνεχώς εξελίσσονται και αναβαθμίζονται για την πληρέστερη εξυπηρέτηση σας. Βασικές υπηρεσίες είναι: 

 

Υπηρεσία 3d printing

3D printing serviceΈχετε μια ιδέα για ένα αντικείμενο, μία κατασκευή; Το έχετε σχεδιάσει το μυαλό σας ή στο χαρτί και θέλετε να το δοκιμάσετε;Τότε η υπηρεσία 3d printing μπορεί να σας δώσει την λύση!

Περισσότερα ›

Υπηρεσία Rent a 3D printer

Το 3dexpert φέρνει αυτή την νέα υπηρεσία στην Ελλάδα με σκοπό να παρέχει στους πελάτες του την δυνατότητα της γνωριμίας, εξοικείωσης και χρησιμοποίησης ενός 3d printer για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!

Περισσότερα ›

Υπηρεσία 3d scanning and prototyping

Έχετε ένα αντικείμενο και θέλετε να το σκανάρετε για να δημιουργήσετε ένα ομοίωμα του; Θέλετε να το έχετε σαν 3d μακέτα ή να το εκτυπώσουμε μετά; Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλετε 3d scanning!

Περισσότερα ›

Υπηρεσία 3d support & training

Ασχολείστε με το 3d printing; Μόλις ξεκινήσατε και θέλετε βοήθεια στα πρώτα βήματα; Το 3dexpert με την υπηρεσία 3d support & training σας δίνει την λύση!

Περισσότερα ›

Υπηρεσία 3d designing

Θέλετε μία επαγγελματική λύση στο 3d σχέδιο; Έχετε 3d εκτυπωτή και θέλετε βοήθεια με ένα σχέδιο; Το 3dexpert με την υπηρεσία 3d designing σας δίνει την λύση!

Περισσότερα ›

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2024. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...