Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

Νέες σειρές filaments NEEMA3D™ και ATHENA

NEEMA3D™ PLA: EVO ORANGE FLUOR

Νέες σειρές νημάτων NEEMA3D™ με fluor χρώματα, μεταλλικά συμπληρώματα, νέο χρώμα ξύλου και φυσικά η νέα μας low cost σειρά ATHENA! Μάθετε περισσότερα για τα νήματα μας στο eshop!


Στην σειρά NEEMA3D™ PLA: EVO έχουμε 3 νέα χρώματα τα οποία είναι φθορίζοντα, όπως οι γνωστοί μαρκαδόροι! Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με το γέμισμα του αντικειμένου θα υπάρχει η αντίστοιχη διαφάνεια (χωρίς γέμισμα έχουμε ένα πολύ διαφανές αντικείμενο - με γέμισμα έχουμε ένα έντονο φθορίζων χρώμα! Τα χρώματα είναι ORANGE. YELLOW και GREEN.

Νέα είσοδο επίσης με νήματα με συμπληρώματα μετάλλων! Τώρα η NEEMA3D™ έχει 2 νέα υλικά το SPARTAN COPPER (συμπληρώματα χαλκού) και το OLYMPIC BRONZE (συμπληρώματα μπρούντζου). Εκτυπώστε μοναδικά αντικείμενα και επεξεργαστείτε για να αποκτήσουν την όψη και την αφή του μετάλλου! Το υλικό είναι PLA  με τα ειδικά συμπληρώματα που του δίνουν 3 φορές το ειδικό βάρος του πλαστικού. 

Νέο χρώμα ξύλου στην σειρά NEEMA3D™ WOOD: PLUS με το OFF-WHITE το νέο μας ξύλο που είναι το πιο ανοιχτό που έχετε δοκιμάσει και το πιο εύκολο μιας και εκτυπώνεται και σε κεφαλές 0,4mm!

Τέλος η νέα σειρά low cost από το 3DEXPERT™ η σειρά ATHENA™. Συσκευασίες 0,5kg και 1kg στα πιο δημοφιλή χρώματα για να έχετε μια αξιόπιστη εκτύπωση σε σούπερ τιμή!

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2021. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...