Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

3D printed adidas superstar

Το νέο κατάστημα της adidas με παπούτσια superstar είναι γεγονός και το 3d printing δεν θα μπορούσε να λείψει! Ειδικά σχεδιασμένα και εκτυπωμένα 3d παπούτσια τώρα και στις βιτρίνες. Φαίνονται αληθινά αλλά είναι 3d printed!


Η ομάδα του 3dexpert με χαρά ανέλαβε το 3d superstar project, όπου έπρεπε να σχεδιαστεί ένα παπούτσι superstar και να εκτυπωθεί. Η σχεδίαση έπρεπε να είναι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα και σημεία όπως το σήμα, το logo, οι ρίγες και οι καμπύλες του παπουτσιού έπρεπε να φανούν. Μετά από αρκετά σχέδια και δοκιμαστικές εκτυπώσεις, φτάσαμε στο ιδανικό και προχωρήσαμε σε μαζικά εξειδικευμένη 3d εκτύπωση. 

Με συνολικό μήκος 20cm, η 3d εκτύπωση διήρκεσε 7 ώρες! Οι 3d printers δούλευαν συνεχόμενα για να πετύχουμε το επιθυμητό αριθμό παπουτσιών. Μετά το τέλος του κατασκευαστικού μέρους, σειρά είχε το καθάρισμα των παπουτσιών με σκοπό την μετέπειτα βαφή τους.

Το μέρος της βαφής το επιμελήθηκε ο artist tommaso taraschi, ο οποίος μεταμόρφωσε τα λευκά superstar σε χρωματιστά μοντέλα, πανομοιότυπα των αληθινών! 

Στο event της 18 Απριλίου 2015, μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να σχεδιάσουν πάνω στα παπούτσια και να τονίσουν τις ρίγες, το logo και ότι άλλο ήθελαν ελεύθερα και μετά να αποχωρίσουν με την δημιουργία τους!

Οι εικόνες ελπίζουμε να σας μεταφέρουν στον κόσμο του 3d printing, ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, αλλά μόνο φαντασία και δημιουργία.

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2021. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...