Σκέψου το, Σχεδίασε το, Εκτύπωσε το!

Υπηρεσία Rent a 3D printer

Το 3dexpert φέρνει αυτή την νέα υπηρεσία στην Ελλάδα με σκοπό να παρέχει στους πελάτες του την δυνατότητα της γνωριμίας, εξοικείωσης και χρησιμοποίησης ενός 3d printer για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!


Επειδή όλοι οι πελάτες δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες γι' αυτό η ομάδα του 3dexpert ξεκινάει την υπηρεσία Rent a 3D printer με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς! Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε για εσάς που θέλετε τα παρακάτω:

Σκέφτεστε να αγοράσετε έναν 3d εκτυπωτή αλλά δεν είστε σίγουροι αν θα σας βολέψει; Θέλετε να τον αγοράσετε αλλά σκέφτεστε ότι μπορεί να είναι μια παρορμητική αγορά που μετά θα μετανιώσετε; Θέλετε να αγοράσετε ένα μηχάνημα αλλά δεν είστε σίγουροι για την απόδοση του;

Τώρα σκεφτείτε την δυνατότητα να ενοικιάζατε αυτό το μηχάνημα για το χρονικό διάστημα που θα σας βόλευε, θα το δοκιμάζατε και θα βλέπατε πως δουλεύει και τι μπορείτε να κατασκευάσετε με αυτό. Στην περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί θα τον επιστρέψετε με μικρό κόστος και θα έχετε αποφύγει μια λάθος αγορά, και στην περίπτωση που είναι το κατάλληλο εργαλείο για εσάς τότε μπορείτε να το αγοράσετε!

Σκέφτεστε να κατασκευάσετε ένα αντικείμενο χρησιμοποιώντας την υπηρεσία 3d printing; Έχετε ένα μεγάλο project ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Ψάχνετε μια πιο φθηνή λύση στην οποία θα μαθαίνατε και εσείς το 3d printing;

Τώρα σκεφτείτε να ενοικιάζατε έναν εκτυπωτή στο σπίτι ή στο γραφείο σας, να εκτυπώνατε τα αντικείμενα που σας πολύ πιο φθηνά, μέσα στο χρονοδιάγραμμα και με τις ρυθμίσεις που θέλετε. Επίσης σε όλα αυτά να έχετε την υποστήριξη των ειδικών και προνομιακές τιμές στα αναλώσιμα που θα χρειαστείτε!

Η χρέωση της υπηρεσίας Rent a 3D printer διαφέρει ανάλογα με τον 3D εκτυπωτή και τις ημέρες ενοικίασης. Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε με πακέτα των 5 ημερών, 15 ημερών, και 1 μήνα τα οποία ξεκινάνε από 49€! Για μεγαλύτερα πακέτα καθώς και για αναλυτικές χρεώσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Το 3dexpert θα σας παρέχει το κατάλληλο υλικό για τις εκτυπώσεις σας σε προνομιακές τιμές. Η καταβολή εγγύησης κατά την ενοικίαση του μηχανήματος είναι απαραίτητη. Μετά το τέλος της περιόδου ενοικίασης και εφόσον το μηχάνημα είναι λειτουργικά άρτιο κατά τον διαγνωστικό έλεγχο τότε θα επιστρέφεται όλο το ποσό που έχει δοθεί ως εγγύηση.

3dΔωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 100€. Aποστολές από την επόμενη ημέρα!
Πληρωμή με Κάρτα, Paypal, Αντικαταβολή & Πληρωμή στο κατάστημα!
Ενδιαφέρεστε για μαζικές αγορές και τιμές χονδρικής; Είστε Fablab ή φοιτητές; Eπικοινωνήστε μαζί μας!
Έχετε κάποια ιδέα ή έτοιμο 3d σχέδιο; Ζητήστε μας άμεσα προσφορά!
3Dprinters - 3DScanners - Filaments © 2014 - 2021. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®
To top

Στον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία  OK
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...